VPS – Virtuell Privat servrar (Virtual Private Servers)

VPS eller Virtuell Privat server (Virtual Private Server) är din privata server med egen IP-adress och sina egna inställningar för varje tillämpning. VPS -tekniken uppdelar stor server i flera logiska virtuella servrar, vilka var och en är separerade från varandra och därför är privat. Du är oberoende av andra användare av servern. Din sida öppnas med den garanterade hastigheten.

I VPS får du tillgång till root-kontot , kan du ändra konfigurationen på servern, eller så kan du installera mer avancerade program och ytterligare moduler, vad skulle du saknas när man har en ( delad) webbhotell.

VPS är bra för större webbplatser , butiker eller bloggar, där det finns ökande behov av ökad säkerhet och trafik.

Genom att köpa en virtuell privat server du får trygghet , frihet en dedikerad server, och miljö som är isolerad från andra, men till ett lägre pris än i fallet med en dedikerad server.

En virtuell privat server är den perfekta stationen mellan en delad hosting och dedikerad server. Det gör att du kan starta en Internet-företag i små steg.. Hos oss kan du – utan extra kostnad för installation – går från VPS till dedikerad server. Vi erbjuder våra kunder tre fina paket:: VPS Brons, VPS Silver i VPS Guld.

Comments are closed.

Partners Logos