Dedikerade servrar av Dediserv

Våra dedikerade servrar är placerade i två stora datacenter : Evoswitch i Nederländerna och Equinix i Tyskland. En liten del av dedikerade servrar i andra datacenter, främst i Tyskland.

Dedikerade servrar tillhandahålls av Dediserv är professionella , företagsklass servrar. Vårt erbjudande präglas dedikerad 100 Mbps obegränsad bandbredd paket med hastigheter mycket lägre än hos våra konkurrenter.

Våra dedikerade servrar är utformade och konfigurerade baserat på många års erfarenhet och samarbete med krävande företag i världen. Tack vare detta, de uppfyller behoven hos de mest krävande företagen.

Våra dedikerade servrar är högklassig utrustning från pålitliga , välrenommerade leverantörer som Hewlett – Packard och Dell. Hög prestanda och datorkraft garanteras av Intel Xeon-processorer. RAM- minne på 16 GB RAM – och masslagringsminnebaserat på högpresterande SAS-enheter garanterar hög prestanda.

Individuella 100Mbps dedikerad anslutning och obegränsad bandbreddförsnabbtillgångochdelningav stora mängder data på kort tid . Dedikerad länk är en garanti för att du får full bandbredd bara för din server. Du behöver inte dela den med andra.

För att se alla våra dedikerade serverpaket: tryck på knappen “Alla dedikerade servrar”. För att se det holländska dedikerad server paket tryck på “Evoswitch – Nederländerna” för att se de tyska dedikerad server paket vänligen tryck på “Equinix – Tyskland”.

Comments are closed.

Partners Logos